Din lokala säkerhetspartner i Upplands-BroRonderande bevakning

Har du en extra känslig verksamhet, som du verkligen vill skydda mot inbrott eller skadegörelse? Då är ronderande bevakning tjänsten för dig! Med våra väktare som ronderar på oregelbundna tider, skyddas ofta egendomen helt och hållet mot stölder och inbrott.

Av naturliga skäl berättar vi inte i detalj på denna sida, om hur tjänsten fungerar. Men principen är ganska enkel, då du tillsammans med oss sätter upp vilket grad av närvaro du önskar, samt vilken typ av rondering du önskar. Vi kan göra allt från att titta till området från bilen, till att gå runt och känna på varje dörr. Oftast är en kombination av de olika typerna det mest kostnadseffektiva och blotta närvaron håller inbrott och skadegörelse till ett minimum.

Hur vet man som kund, att väktarna verkligen är där? Alla Larm Assistans-väktare använder ett unikt gps-baserat kontrollsystem, vilket innebär att ingen kan checka in på en kontrollpunkt utan att vara inom ett par meter ifrån den.

Men ronderande bevakning från Larm Assistans Upplands-Bro kan du vara helt säker på att din byggnad är i trygga händer, även när du inte är där.

» Kontakta oss gärna för mer information om Ronderande bevakning« Tillbaka till våra tjänster

» Kontakta oss för kostnadsfritt besök

» Läs vad våra kunder tycker om ossLarm Assistans Upplands-Bro AB


Telefon: 08-410 560 90
E-postadress: johan.svensson@larmassistans.se

Orgnr: 556782-1193

Sociala medier