Din lokala säkerhetspartner i Upplands-BroLarmcentral från Larm Assistans Upplands-Bro

För att ett larm ska vara effektivt, så ska det vara kopplat till en pålitlig larmcentral med korta svarstider och snabba åtgärdstider. Larm Assistans Upplands-Bro har därför valt att samarbeta med NOKAS larmcentral, som vi anser är den larmcentral som ger dig som kund allra bästa service. Det ger samtidigt också oss de rätta förutsättningarna att göra vårt jobb på bästa sätt.

Vi är ett familjeföretag med bas i Upplands-Bro kommun, och vårt mål är att ha den lokala marknadens kortaste utryckningstider. Och då måste larmcentralen fungera till hundra procent. NOKAS larmcentral är uppbyggd enligt gällande SSF-regelverk som omfattar bland annat backup-central, reservkraft och fysiskt skydd. Larmcentralen är certifierad av Svensk Brand- och Säkerhetscertifiering AB och revision sker årligen.

När du väljer Larm Assistans Upplands-Bro, kan du vara helt trygg i att du samtidigt får en larmcentral som är lika tillgänglig dygnets alla timmar och årets alla dagar. Erfaren personal hanterar snabbt inkommande ärenden och sätter in rätt åtgärd.

Kontakta oss för mer information om vår larmcentral och vad vi kan erbjuda dig och ditt företag!

» Kontakta oss idag« Tillbaka till våra tjänster

» Kontakta oss för kostnadsfritt besök

» Läs vad våra kunder tycker om ossLarm Assistans Upplands-Bro AB


Telefon: 08-410 560 90
E-postadress: johan.svensson@larmassistans.se

Orgnr: 556782-1193

Sociala medier