Din lokala säkerhetspartner i Upplands-BroReferenskunder

Många kunder har genom åren valt att byta till Larm Assistans Upplands-Bro. Vi är ett famileägt företag och har stor närvaro på den lokala marknaden i Upplands-Bro med omnejd. Här nedan kan du läsa om vad några av våra kunder har att säga om oss.

 

Åbergs Museum

- Vi var missnöjda med vårt tidigare vaktbolag som var för stora och som var helt fast i det som var skrivet, utan flexibilitet, lust eller kunskap att lösa situationer utifrån faktiska händelser och förhållanden. Vi är väldigt nöjda med Larm Assistans som gör det där lilla extra och har flexibiliteten som vi uppskattar!
Som många museer så är vi ju ett attraktivt mål för tjuvar, och har tyvärr drabbats av ett par inbrottsförsök, men Larm Assistans är alltid behjälpliga med det de kan göra i situationen, kontakt med polis, låsbolag och hantverkare för återställande. Det känns tryggt och underlättar väldigt som t ex vid ett tillfälle då vi befann oss i Spanien vid tiden för inbrottsförsöket.
Carina och Lasse Åberg, Åbergs Museum


 

 

BraBil i Kungsängen

- Den stora anledning till att vi på BraBil i Kungsängen valde Larm Assistans var en paketlösning med ett bra pris. Det valet var det absolut bästa vi kunde ha gjort! Personalen ger alltid personlig service och visar stort engagemang, som t.ex. när åskan slog ner och vi fick byta larm. Då visade speciellt Johan prov på kanonservice!
Lennart Lundin och Bengt Pettersson, Bra Bil

 

 

Upplands-Brohus

När Upplands-Brohus år 2014 skulle välja vaktbolag för Bro Centrum föll valet på Larm Assistans Upplands-Bro. Det som låg till grund för valet, var bl.a. tillgänglighet och pris enligt fastighetschef Inge Åberg.

Även VD för Upplands-Brohus, Tore Olsson uttalar sig om Larm Assistans Upplands-Bro:
- Att vi valde Larm Assistans berodde bl.a. på att ni hade kontor i Bro Centrum och därigenom finns på plats. Tillsammans med Inge sydde ni ihop ett bevakningspaket som passade utmärkt för våra behov.
Hittills har vi varit väldigt nöjda med Larm Assistans, särskilt med det personliga engagemang ni visat genom att lära känna och kommunicera med såväl näringsidkare som besökare i Bro Centrum. Och inte minst med ungdomarna.
Tore Olsson, VD Upplands-Brohus

Läs gärna reportaget från lokaltidningen "Mitt i" den 12 juni 2015 där reporter Ida Persson berättar hur Upplands-Bros butiker gick från värst råndrabbade i länet, till noll rånförsök sedan Larm Assistans tog över centrumbevakningen:

» Gick från mest rån till noll

Centrumbevakning av Bro Centrum

 

 

Matöppet i Bro

Matöppet som ligger precis utanför Bro Centrum, bevakas också av Larm Assistans. Ingen kund är för stor eller för liten för oss, och vi anpassar alltid lösningar tillsammans med er.

 

 

 

Privat villaägare

Vid sidan om centrum, butiker, lokaler och byggarbetsplatser, så har vi också larmanläggningar hos en hel del privata villaägare. Precis som till företagen, så erbjuder vi skräddarsydda lösningar med kort utryckningstid och personligt engagemang. Varje kund är lika viktig!Larm Assistans Upplands-Bro AB


Telefon: 08-410 560 90
E-postadress: johan.svensson@larmassistans.se

Orgnr: 556782-1193

Sociala medier