Din lokala säkerhetspartner i Upplands-BroDin lokala säkerhetspartner i Upplands-Bro

Larm Assistans Upplands-Bro är ett lokalt familjeföretag med utgångspunkt i Upplands-Bro och Håbo med omnejd. Vårt fokus är främst företag i närområdet, där vi med kortast möjliga utryckningstider kan ge dig kund trygghet och service. Vi erbjuder både företag och privatpersoner säkerhetsteknik, bevakningstjänster och NOKAS larmcentralstjänster till konkurrenskraftiga priser, med kvalité och service som givna honnörsord. All vår personal, såväl väktare som övrig personal är utbildade i enlighet med myndighetskrav och har de kvalifikationer och erfarenheter som krävs för respektive uppdrag.

» Läs mer om vilka tjänster som passar dig och ditt företag

 

Vår målsättning

Vi ska sträva efter att vara det säkerhetsföretag som genom kvalité och service skapar nöjda kunder i vårt direkta närområde, så att vi kan sätta in omedelbara åtgärder dygnet runt.

Vi skall utvecklas med hänsyn till långsiktighet och uthållighet.

Vi skall inte vara störst, däremot skall vi eftersträva att vara bästa på de tjänster vi utför.

"Med kunden i fokus" är vår utgångspunkt och vi arbetar inte utifrån färdiga koncept och standardiserade paketlösningar, utan ser gärna att ni har möjlighet att vara med och bestämma.


 

Av polisen godkänd larminstallatör

Larm Assistans Upplands-Bro uppfyller alla krav ställda av Polisen och har därmed blivit godkänd larminstallatör.


 

Auktoriserat bevakningsföretag av Länsstyrelsen

För att få tillstånd av Länsstyrelsen att bedriva ett bevakningsföretag, krävs att verksamheten bedrivas på sakkunnigt och omdömesgillt sätt samt i överensstämmelse med god sed i branschen. Förutom auktoriseringen ska Länsstyrelsen godkänna all personal, inklusive de som inte är väktare. Minst en gång vartannat år kontrollerar vibevakningsföretaget och deras tillstånd.

Larm Assistans Upplands-Bro är ett auktoriserat bevakningsföretag av Länsstyrelsen och uppfyller därmed alla ställda krav.


 

Vår larmutrustning är godkänd av Stöldskyddsföreningen

Vi använder larmutrustning av högsta kvalité från kanadensiska DSC (Digital Security Controls). All utrustning och alla enheter är var och en godkända av svenska Stöldskyddsföreningen, vilket garanterar våra kunder högsta funktionalitet och driftssäkerhet.


 

Certifierad larmutrustning av Svensk Brand- och Säkerhetscertfiering

Vi använder larmutrustning av högsta kvalité från kanadensiska DSC (Digital Security Controls). All utrustning och alla enheter är var och en certifierade av Svensk Brand- och Säkerhetscertfiering, vilket garanterar våra kunder högsta funktionalitet och driftssäkerhet.

 

Sylvia & Johan Svensson

Larm Assistans Upplands-Bro är ett familjeägt bevakningsföretag, med Verkställande Direktör Johan Svensson i spetsen. Johan har mångårig erfarenhet som säkerhetskonsult, och kom in i den här branschen med nya ögon. Som konsulent vet Johan att det ofta är just det som kan förändra en bransch... En marknad där stora rikstäckande bevakningskoncerner bredde ut sig, såg Johan hur mindre lokala företag ofta löste uppgiften bättre. Kunderna var nöjdare och kände sig tryggare, med en lokal partner som värnade om tryggheten i det lokala närområdet.

Därför startade han tillsammans med sin fru Sylvia, Larm Assistans Upplands-Bro. Men varken Sylvia eller Johan trivs bakom skrivbordet, så tillsammans med sina övriga erfarna väktare så patrullerar man dagligen kommunen och övervakar sina kunders intressen. Den här gedigna passionen för sina kunder och den lokala närvaron i Upplands-Bro kommun, är troligen en viktig faktor bakom framgången för Larm Assistans Upplands-Bro.

Vill du också tillhöra de trygga skara kunder som skyddas av Larm Assistans Upplands-Bro?

» Kontakta oss idag för ett förutsättningslöst möteLarm Assistans Upplands-Bro AB


Telefon: 08-410 560 90
E-postadress: johan.svensson@larmassistans.se

Orgnr: 556782-1193

Sociala medier